Kamikadze Denis

24.08.2015 21:01

Denis Rovnaník je skvělí člověk a spolubojovník, který vznesl náš airsoft o úroveň výše. Posílil mezi hráči v týmu přátelského ducha a víru v neutuchající síli socialismu. Velmi rychle zapadl do našeho týmu, tehdy ješte do partizánů.

Za dobu jeho přítomnosti na našich akcích se nám stal velmi dobrým přítelem, a taky nás naučil mnoho užitečného. Rovněž si za ten půl rok s námi vydobil spoustu přezdívek, kamikadzí začínaje přes krvavou dáseň až po rákosníka či opici. 

Chvíli to již vypadalo, že se airsoft v oblasti našeho výskytu posunul velkým skokem kupředu, na akce chodívalo čím dál tím více lidí a nebáli se do tohoto koníčku investovat. Ale pak přišla pro airsoft v celé téhle oblasti veliká rána. Denis musel z pracovních důvodů opustit svou vlast, a vyrazit do Německa na dobu tří měsíců.

 Původně se to nejevilo jako nic zásadního, protože se po návratu z Německa měl nadále angažovat v našem týmu. Jeho pobyt v Německu započal před začátkem prázdnin a trvá do konce srpna. Jelikož to mělo být přes prázdniny a začátek nového školního roku, jsme zůstali klidní, protože v tady tu dobu se koná pouze zanedbatelný počet akcí. Jenomže okamžitě po jeho odjezdu to šlo s naším týmem a s celkovou aktivitou v airsoftu z kopce. Na akcích chyběl jeho humor a zápal pro věc. Následkem toho lidé přestali mít zájem o airsoft a spousta jich přestala hrát (např.: Fatuš, Stancek, Hanz) a celková aktivita všech ostatních se snížila.

Dne 25. července nám Denis oznámil, že se jeho rodiče odstěhovali do Frýdku Místku. Tahle skutečnost nás velmi zasáhla, protože nebude mít možnost i nadále dostavovat se na naše akce tak intenzivně jako dříve. Bez jeho přítomnosti je pro nás velmi obtížné udržet tým pohromadě a v chodu. I nadále v těchto těžkých chvílích zůstává Denis v naší paměti a doufáme, že se brzy za námi vrátí, aby mohl do našeho airsoftu vložit zase kousek života. V našem týmu nadále zůstává čestným členem.!

Na závěr tohodle článku by jsme mu zároveň chtěli popřát hodně štěstí ve Frýdku Místku, a taky a by si našel dobrou partu lidí, se kterou se mu bude dobře hrát.